Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milion kapek duše

Milion kapek duše

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: A tak je noc a já píšu před spaním dnešní den....

Hledám
zotavení
zapomnění
stínů
jenž
ztracený dech pojí
nebesa prosí
osud a sebe

Dech minulosti
jehož osud
bral a splétal
v letokruhy stáří
myšlenek

V pavučinách
trosky vah
co vážily vítězství
nad minulostí
rozdrtil je čas
nebes

Vzpomínky
držely na zemi
vzlétnutí křídel
pohyb perutí

Vesmírný tah
špatných a dobrých
prolnutí mé duše
v dějinách
a troskách z pavučin

Tok
nekončících
myšlenek
v mém
tichu i křiku
duše i hrdla
toho všeho
co se dralo napovrch

Volnost duše
prosí křídla
labutí
o prolnutí,
ať žít se chce
ať dál letím
životním zákoutím
miliony kapek duše
Publikoval(a): kopretina7777, 7.7.2022
Přečteno (51x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Hahaha, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 12:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti