BASKET
BASKET
Všude beton místo parket
Přesto se tu hraje basket
Jenom kousek od domu
Jeden proti jednomu
Ticho prázdno takže sami
Co si přáti více jen
Koš jim visí nad hlavami
S míčem co je připraven
Ke hře
Všude beton místo parket...
Publikoval(a):
valachia, 6.7.2022