Voda živá
Voda živá
Voda čistá pramení
tok
souznění bez bolesti
v čistotě
pokoře
radosti
k bohatství a hojnosti
duše
Voda živá proudívá
tam kde se trpívá
pro lidskost
a krásu duše
Voda živá
pramení
v lidskosti a souznění
Voda živá
pramení v
jiskření žití
a tomu tok náleží
čistotě a bolesti
v lidskosti
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.7.2022