VYKRÁDAČ
VYKRÁDAČ
Vydal jsem se hledat hrob
K pyramidám do útrob
Pochováni jsou tam oni
Tisíce let faraóni
V sarkofágu mumie
Plátno tělo ukryje
Za pomoci pryskyřice
Precizně a ještě více
Vydal jsem se hledat hrob
K pyramidám do útrob
A v mých stopách v písku kráčí
Zřejmě další vykrádači
Publikoval(a):
valachia, 4.7.2022