Pampeliška pro mě
Pampeliška pro mě
Anotace: Ta pampeliška byla pro mě strašně moc, víc než milion který nemáme ...
Pampeliška toulavá
jsem já
to když jsem plakala
ty jsi mě získal
jsem pampelišková
A do pampelišek
mé ruce se snesou
pro tu krásu
pampelišek jasu
co nesou
Utrhl si mi pampelišku
dál si zlatým sluncem
jvetoucím
lásku vzňal
a pro tu pampelišku
chci žít a umírat
protože
kytky netrháš rád
utrhl si ji protože
dáš, cokoli si můžu přát
A pro mě si utrhl
kytku
pampelišku
sluníčko a svět
pro tebe zní
můj květ
Do mého světa
tě chci přívítat
navždy si tě chci
přát
milovat Tebe
jako slunce
jako volnost
jsi vše
a...miluji Tě
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.7.2022