Slzy kopretin
Slzy kopretin
Anotace: Dnešní pocity večera,pocity které občas cítím život je zvláštní...
Prázdnota do kopretin
stékala
ta slza nemalá
chuť života
co mě trýznila
Když jsem plakala
nebesa blýskala
v bezmoci
jsem stékala
hořela
Za dny
za noci
hořím
teču
v těch v slzách
duše
kterým neuteču
V pavučinách
vzňal se strach
teče v kopretinách
a slzy tříští
na milion stínů
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.7.2022