Cítit volnost v žití
Cítit volnost v žití
Nečekat nic
užívat chvil
Žít a být
létat v oblacích
Volnost cítit
volnosti patřit
kvést
zářit
ve svobodě žití
radovat se z bytí
Cítit
živou vodu
v žilách
dýchat volně
jako pták
létat do oblak
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.6.2022