Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život a limericky

Život a limericky

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Život to je celá řada rozmanitých situací, které nás neustále provází. Přidávám tři kousky na pobavení, snad se budou líbit.

Pro tu krásku z Pyšel
na buben jsem přišel
vzala mi kreditku
řekla ty dobytku
nejezdi do Pyšel

Rád navštívil jsem Protivín
na degustaci našich vín
na závěr pak v baru
nabalil jsem Kláru
teď v Protivínu žije syn

Krásná dáma z Poličky
často dává políčky
prý jí tuze vadí
když jí zadek hladí
nemravové z Poličky
Publikoval(a): Psavec, 28.6.2022
Přečteno (40x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Flamaintenebris, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti