Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sestro si kus ledu

Sestro si kus ledu

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Bolí, ale musím jít dál...Moc se upínám na lidi, i ty co jsou na mě zlí...Chyba uvědomuji si to, pozdě ale přece...

Sestro,
už žít nechci
pro tvé zbraně
jimy drtíš
mé vlídné dlaně

Pro tvůj svit
nenechala jsi mě žít
hezkou cestou jít

Ale
jsem živa
bez tebe

studí tvůj led
a srdce jed
faleš tvá
mě bourala
jako domeček
z karet

Ty ve skrytu
si mě vraždila
aby nikdo neviděl
nepochopil
tvůj hrůzný rej

Bojuji
a mám svůj tah
byla jsi vrah

Ožiji s novou nadějí
ne všichni mě milují
a jdu
ač často pláču
pro tvé černé city
krvavé břity
co řezaly

Břity mě mrazí
a pálí
řežou mé ruce
mé srdce
jenž
tepe k tobě
křehce

Ale už si daleko
odvrátil nás čas
a já žiji
v života krás
Publikoval(a): kopretina7777, 27.6.2022
Přečteno (38x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Flamaintenebris, Psavec

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 08:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti