Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vesmírné lůno

Vesmírné lůno

Ne
smrtí nekončíme
životu patříme
vesmírným lůnem
dál rosteme

Zemi ulpíváme
a poté nebudeme
a co pak...
Do lůna vesmíru
v návrat
spočineme

Ne
neujede
nikdy vlak
po čem jsme toužily
co sudičky vzaly
dostaneme ve
vesmírném lůnu
navždy jsme
životem obdařeni

Ne
neujede
nikdy vlak
co máš mít
to v tobě bude znít
navždy
rozhostí se
v nás
věčný vesmír
věčný čas

Bolest je jen
přízrak
tohoto světa
Publikoval(a): kopretina7777, 26.6.2022
Přečteno (32x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 04:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti