Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kapičky rosy

Kapičky rosy

Slza kopretin
v jemnosti pavučin
jde mým žitím

Srdce
tluče v kopretinách
sdílím
rosu ve vteřinách
radost i strach

Kapičkami
v pavučinách
v mlze snů
a mlze děsů
duši nesu

Snesu mlhovinu
do tvých snů
a gesta šeptají
co cítím
potají
a gesty tě matu
když
hledáš ke mě cestu

Netrhej kopretinu
ať dál
dýchat smím

Kapičkami
životními
sdělím
co mým tajemstvím

Den se mění s ránem
při rozbřesku
rosu zříš
jsem tajemství
co pochopit
smíš

S nočním jiskřením
se vytratím
ulpím na lístcích
okvětních
a dál pláču
ve svých tajemstvích
Publikoval(a): kopretina7777, 25.6.2022
Přečteno (32x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti