IDYLA
IDYLA
Kapky rosy nohy rosí
Od chodidel po kolena
Louka s květy malé děti
V šatičkách a k tomu plena
Kapky rosy nohy rosí
Za nimi jde ještě kdosi
K dokreslení idyly
Táta s mámou přibyli
Kapky rosy nohy rosí...
Publikoval(a):
valachia, 25.6.2022