Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KOSTEL

KOSTEL

Na kostele šikmá střecha
Co bůh spojil člověk nechá
Nadosmrti tak

Odteďka jste jednoduše
Jedno tělo jedna duše
Co se stane pak

Andělé se jako ptáci
Do jednoho k nebi vrací
A vy dva tu na zemi
Budujte své zázemí

Na kostele šikmá střecha...
Publikoval(a): valachia, 22.6.2022
Přečteno (32x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Flamaintenebris, Jikra, Bezhlavý rytíř, Psavec, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti