Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejspíš středa

Nejspíš středa

slzy-deště Básně » o Životě

Anotace: Neumím to líp..

Vzduch namíchaný z myšlenek a odpadu
Dryják, který mě dusí
Do kopce chodíme pozadu
Když zakleti ve strachu zatahujem břicha
Zaprodaný čas o další půjčku prosí
na chleba namazaná pýcha
co rozlitou střízlivost kosí
Na srdci ztvrdlá dýha
A v hlavě veletrh ozvěn
Místo potu krůpěje ethanolu
Zítřek je budíkem poctěn
v žilách kubíky rohypnolu
a korodující mramor v kostech
Publikoval(a): slzy-deště, 22.6.2022
Přečteno (56x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Makaveli, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 14:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti