Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PROCÍTIT KOMÍNY DOKOŘÁN

PROCÍTIT KOMÍNY DOKOŘÁN

Martin Havlíček Básně » o Životě

Anotace: naživo to jede pořád...:)

všechno má svůj čas
v podobách ponoru z věže
za svůj strach už neschováš
ani kousek proměn

jsem jak v moři celý slaný
i černý po slejváku z ropy
jsem deficitem do chvíle
kdy si uvědomím šoky
co vedou do mých bezvětří

stáhnu si okýnko pro mojí klasiku
stíhám si načítat zániky vlastní
i z rychlíku
které mě nahlásí když nezmoknu naživo
s kapucou na střeše by se mi líbilo
procítit komíny dokořán
Publikoval(a): Martin Havlíček, 21.6.2022
Přečteno (69x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, koiška, Bezhlavý rytíř, Lipová, Psavec, Lugilla, Mirastus, Marcone, Makaveli

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 04:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti