Nech to plout
Nech to plout
Anotace: kmen stejně nevytáhneš
V rukavičkách neustále zkoumám lidi
pak pár piv v sobě, co říkají jsou kydy
Pořád je baví o všem hovořit
ale ne se do toho řádně ponořit
Stěžuj si na vše
vylí si hlavu bratře
Pomluvej kde jsou chyby
chytíš třeba i ryby
Život je jedna fraška
napálíš leda tak Vaška
Pořád dokola
jako ta koala
Jak dlouho ještě
zeptám se třeba deště
Publikoval(a):
Flamaintenebris, 18.6.2022