Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyčítavá

Vyčítavá

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Rozzlobená manželka.

Anča vztekle zaječí
to mám tedy za péči
po děvčatech házíš očky
líbí se ti mladé kočky

Jen si ale nemysli
že na sladké nesmysly
ulovíš si mladou laňku
každá na tě vezme plaňku

Tyhle svůdné kočičky
mazané jsou holčičky
oškubají chtivé muže
které touha k hříchu zmůže
Publikoval(a): Psavec, 14.6.2022
Přečteno (45x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, děda včela, Lipová

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti