Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V touze tom zázraku

V touze tom zázraku

Flamaintenebris Básně » o Přírodě

Anotace: jen vlahý dech

V lehkém soumraku pozdních krás
tam kde se tiše line hvozdní mráz
Cestu ti naznačují staré duby
říkají jen pojď, kráčej tudy

Při putování tou lesní cestou
myšlenky těžké tě náhle nesou
Odpoután od všech trápení
říkáš si proč podstupuješ odnětí

V každodenním cyklu, běhu
však dobrovolně nepoznáváš ani něhu
Studánka z hloubi země pramení
v tvém životě jen náledí

Listí šustění
u tebe zas jen nudění
Mnohdy je to věz k smutku
že lidi odešli ke slovu od skutku

Při hlouposti z kamene
ho upusť do vlažného pramene
Je to ten co ze srdce padá
jako touha pastýři hnana
Publikoval(a): Flamaintenebris, 14.6.2022
Přečteno (81x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, kopretina7777, Lipová, Makaveli, Anděl Lásky

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti