Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEJČISTŠÍ

NEJČISTŠÍ

Anděl Lásky Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: ...MÉ LÁSCE ZJEVNÉMU.

Jsem Ta beznaděj, která k Tobě, Lásko vzhlíží s údivem nejhlubším....
Jsem květ pouštní, jenž žije z Tvých procitnutí.....
Stín, jenž chvílemi je Ti nejblíž a pak se ztrácí ve výru osamění......
Jsem posledním výdechem života, jenž poznal Tvé čisté city....
Jsem ta šťastná oáza, ze které již nikdy živé vody nevytrysknou,
avšak ožila pro jediný Tvůj pohled... Pro jediný projev Tvé drahé Existence....
Jsem, ano, jsem Ta slza... Ta šťastná, beznadějná slza,
jež pocítila tlukot Tvého srdce...
Jsem Ta duše, která Tě slyšela v dálce a z té dálky Ty něžně volal jsi mé jméno....
Znám Tvůj smích....Tvé rozechvění v slzách tak rovněž jsem poznala.......
Jsem Ta vteřina, jež vzepřela se osudu,
aby alespoň jen na hcvíli..... Na tu jednu jedinou chvíli mohla u Tebe stát.....
Jsem tiché pootevření víček plný opuštěnosti,
které zalily slzyté nejzoufalejší a nejčistší touhy, jakou si jen dovede člověk dnešní doby ... Představit
....Slzy okamžiku, cslzy beznadějné... Slzy tak šťastné chvíle pouhé vteřiny... Slzy vděčnosti za to, že jsi....
Jsem zraněna Citem k Tobě ....
Jsem provázena nejkrutším Citem nejčistším.......
Publikoval(a): Anděl Lásky, 13.6.2022
Přečteno (153x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště, Lipová

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 14:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti