Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bizarní

Bizarní

Nebyl jsi, jsi a opět nebudeš,
toť stav, zvaný život míti.
Okénko z ničeho, do čeho to,
jen průhled věčnosti k žití?

Zrozen jsa, kousek i cesty ujdeš,
pak ji opouštíš nehotov.
Cosi tu i zaznamenáš,
pro sebe tak krátce, oč se ty přeš.

Proseb těch mnohých odříkáš věty,
v boji o to, co máš-nemáš.
Jakoby hra, s předáním štafety,
kdo je pro koho, pane náš?
Publikoval(a): Litarts, 9.6.2022
Přečteno (28x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 12:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti