Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PRO PŘÍTOMNOST TVOU UVADÁM

PRO PŘÍTOMNOST TVOU UVADÁM

PRO PŘÍTOMNOST TVOU UVADÁM
Naděje rozprchla se kdesi po hvězdách
a v očích mých třpytí se květy úpěnlivé touhy.
A kroky mé ztěžkly pod víčky dnů,
beznaděj mne sžírá a hroty svými mne do srdce bodá.
V básnění ztrácím se,
z posledního dechu veršuji,
vzduch střepy strasti vdechuji
a hlas můj ztrácí se v dálce,
v níž slzy mé hvězdám setřely jejich svit...
Ztratila se mírnost má i klid,,
minuljsi mne, Okamžiku! Kde můžeš být?
Nemohu žíti bez Lásky Tvé, již,,
mou duši sevřela strastná mříž..
Jen pro Tebe jsem drahá, pro svět jsem ničím,
obávám se, žE NADOBRO slzy mé mne zničí..
Pro Tvoji Čistotu Tvé dušestále žasnu
a budu do chvíle, dokud nevyhasnu...
Publikoval(a): Anděl Lásky, 9.6.2022
Přečteno (119x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště, koiška, Flamaintenebris, kopretina7777, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 12 stránek.
roboti