Upálit jednorožce
Upálit jednorožce
Anotace: A tak toto jsem napsala do deníku, teď sem:)
Srovnat věci v duši
zapít osud
jedním deci vína
ať nezní kocovina
Upálit jednorožce
v duši
upálit sny
pro noci bezedných
temnot
Kde střežím hvězd
světélek lpění
na životě
Střežím hvězdy
než zhasnou
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.6.2022