Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KLÍČ

KLÍČ

Netřeba mi klíčů svazek
Stačí jeden od srdce
Navléknu jej na provázek
Abych ho měl po ruce

Na krku se bude houpat
Doufám že už navěky
Tak jako se chodím koupat
Od dítěte do řeky

Netřeba mi klíčů svazek
Stačí jeden od tebe...
Publikoval(a): valachia, 5.6.2022
Přečteno (40x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Lipová, děda včela, Hášaša, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti