Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Krásní lidé v srdci v existenci, co dají upřímnou lásku, naději a klid v duši...však to často narušeno je a kdo dá - bere a často i pláče...
4.7.2022 23:42 | kopretina7777
Email:
Heslo: