Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZVĚČNĚNI V SOBĚ

ZVĚČNĚNI V SOBĚ

Anděl Lásky Básně » o Lásce

Anotace: ..MÉ LÁSCE...

Zvěčněni v sobě
(Věnováno Slze Pouště.. Mé nejdražší Lásce...
Polibky Tvoje po povětří mi
zčeřily tvář mou rtíky Tvými...
Odzvuky rtů Tvých, záplava hvězd,
odzvuky slůvek Tvých, do nich toužím se vnést...
Tvá drahá Existence, blažší nežli dech,
Polibky Tvoje po povětří mi
zčeřily tvář mou rtíky Tvými...
Odzvuky rtů Tvých, záplava hvězd,
odzvuky slůvek Tvých, do nich toužím se vnést...Tvá drahá existence blažší nežli dech
zanecháváš stopy v mém žití i v mých snech.
Láska? To jen výraz, odlesk je pouhý,
nad to slůvko mne k Tobě povznesly čisté touhy.
A žiješ-li, budu žíti
a smát se, jako kvítí, když kvete v něžném rozkvětu,
Jsme utaveni Láskou tělem, duší i Duchem....
Nikdo nepůjde sám, když bude čas odletu...
...
Za Tebe, Lásko, byť celý svět by životy své dal
a znovu a znovu by jen pro Tě ožíval,
nikdy by nevystihl čistotu Tvé drahé Duše....
V.íc než Láskou miluji Tě a pláči tu,
že píši tak jednoduše, však veskrytu
mé srdce k Tobě cítí víc
než dovedu jen slůvky říct..
A kdybys svět opustil,
mým místem budiž místo na hřbitově,
kdenadosmrti dožila bych v té době
a květiny nesla bych na to místo Tobě
a zpívala Ti písně své, jež nosíváš si stále v sobě...
Vzala bych tam klavír, smála se a plakala,
neboť Ty stále se mnou zůstaneš, má Lásko..Má Věčnostipřestálá...
Miluji Tě.. Zjevný.. Nejdražší Lásko mého života i Věčnosti....
https://www.youtube.com/watch?v=JeqdgpCJKX4
Publikoval(a): Anděl Lásky, 2.6.2022
Přečteno (127x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Mirastus, Hášaša

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti