Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sakura

Sakura

Hášaša Básně » o Lásce

Anotace: (ABAC DBDC)

Už tolikrát jsem viděl třešně kvést
a stejně je to jako poprvé
když září krásou do všech cest
postupně ztrácím zábrany.

Stejný a přitom jiný je tenhle květ
jak mocně vryl se mi do krve
neviděl jsem takový už roky zpět
a nemám proti tomu ochrany.
Publikoval(a): Hášaša, 2.6.2022
Přečteno (118x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Makaveli, Lipová, Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti