Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svoboda

Svoboda

Machi Básně » o Životě

Anotace: Vážit si svobody je důležité i když si to mnohdy neuvědomujeme

Chtěl bych se podívat své hvězdě do tváře,
chtěl bych ti číst ze svého diáře.

Chtěl bych si zařvat z vyhlídky ze skály,
chtěl bych si připnout záslužné metály.

Chtěl bych být hrdý na to co umím,
na místo toho přes mříže čumím.

Láskou se obklopit, svůj život žít,
to je to co nikdy nebud mít.
Publikoval(a): Machi, 15.4.2011
Přečteno (116x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Ružka, Marcone, Rudilein

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti