Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Volání divoženky

Volání divoženky

Divoženko,
vrať se zpátky
i zadními vrátky

Poslouchej
příroda zpívá
tebe volá

Podívej
příroda kývá
k tobě se dívá

Vrať se k přírodě
touží po tobě
i tráva ve vodě
by si ozdobila vlasy
dlouhé jako
věků časy
Publikoval(a): kopretina7777, 27.5.2022
Přečteno (58x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti