ÚRODA
ÚRODA
Venku právě poprchává
Z dálky bouřka žene se
Vítr stromy očesává
Úroda to odnese
Venku právě poprchává
Konec sklizně v jeden ráz
To se prostě někdy stává
Aniž v noci přijde mráz
Venku právě poprchává...
Publikoval(a):
valachia, 23.5.2022