Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milovaná místa

Milovaná místa

Cabasek Básně » ?nezařazené?

Anotace: Někdy je potřeba vypadnout prostě pryč od všeho. Ideálně někam kde nikdo není.

MILOVANÁ MÍSTA

Když myšlenky v hlavě jak vodopád hučí,
když temné hříchy mě ve vzpomínkách mučí.
Když zase v mozku vše jak kolotoč si běží,
když pravdě do očí dívám se jen stěží.

Mám touhu zmizet a všemu sbohem dát,
utíkám na místa která mám moc rád.
Tam kde nic mě neruší a je božský klid,
kde můžu nemyslet a nebo jen tak snít.

Mám rád sílu lesa a jeho klidné šumění,
kde zlo začne mizet a v radost se promění.
Kde sladká vůně dřeva vzpruhu tělu dodá,
a jako strážný anděl mi svou ruku podá.

Rád sedávám v klidu nad meandrem řeky,
kde chvilka díky tichu vleče se snad věky.
Někdy rád si užívám však peřejí hukot,
kdy nevnímám nic než svého srdce tlukot.

Miluju ta místa kde snad zastavil se čas,
když mě něco trápí vždy zajdu si tam zas.
Zajdu si tam pokaždé když na duši splín mám,
mám obrovskou radost, že tahle místa znám.
Publikoval(a): Cabasek, 20.5.2022
Přečteno (38x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Flamaintenebris, Hášaša, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti