List babičce
List babičce
Anotace: Napsala jsem velmi nemocné babičce toto.
Babičko má
drahé srdíčko,
víš jsi nemocná
a já povědět
chci ti své stíny
mé ticho
proč vše
tak bylo
proč se to pokazilo
Chtěla bych ti
vypsat bolest
když Ti pvídám
a ty mě hladíš
Ty pochopíš mé hrady
v nichž jsem zavřená
a růst nám
bude
louka zelená
A jaké máš ty hrady
a děsit Tě nechci
jenom vypravím
Tvůj úsměv
největší krása
Bych se utopila
v Tvých slzách
které skrýváš
Jdeme spolu, babičko
v jednu duši
sdílenou
Jsi vlídná, milá
snad
jsem Tě neranila
Můj život
postrádá tvých hodnot
povídej, piš list
vše, co chceš mi říct
A já schovám list
tak vzácný
protože nemluvíš
ale mluví tvé
vlídne oči
to stačí
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.5.2022