HOLKA
HOLKA
Našel jsem si v noci holku
Na chodníku byla kus
Bez lásky a bez okolků
V autě za obolus
Našel jsem si v noci holku
Říkala si sladká Liz
Malý vřídek na pahorku
A je z toho syfilis
Našel jsem si v noci holku
Místo psího venčení
Dobře mi tak ty pacholku
Teď tě čeká léčení
Našel jsem si v noci holku...
Publikoval(a):
valachia, 10.5.2022