RŮŽENEC
RŮŽENEC
Na konci růžence kříž
Modlitbou k Němu jsi blíž
Na cestu vydej se zrána
Tam kde je nebeská brána
Na konci růžence kříž
Vše co tu měls odložíš
A pak
Po schodech nahoru k bráně
Nahý a s pokorou odhodlaně
Dokráčíš k Bohu
Na konci růžence kříž...
Publikoval(a):
valachia, 7.5.2022