Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bludička

Bludička

Hášaša Básně » ?nezařazené?

Anotace: Některá setkání by člověk zkrátka nečekal

Jsi noční bludička
překrásných tvarů
kterou jsem potkal
po cestě z baru

Záříš jak kvítí mezi
ostatní zelení
když tvoje vlasy
se ve větru nelení

Jako jasný úplněk
mezi noční vřavou
když kolem něj miliony
ostatních hvězd plavou

Ty bludičko zdejší
jsi nádherná víla
která mě v očích svých
jak v mokřadu utopila.
Publikoval(a): Hášaša, 27.4.2022
Přečteno (84x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: valachia, Marcone, Jikra, Lipová, Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti