Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Představení

Představení

Život, jako představení,
možná, že hra od Shakespeara,
v tvých očích hledám odpuštění,
a srdce mi úzkost svírá.

Vím, že nedočkám se pochopení
ve schátralém divadle,
na jevišti, v osamění,
sbírám růže povadlé.

Tak Julie sama v hrobě,
leží tiše, bez dechu.
Čtu 154-tý sonet
a nenalézám útěchu.

Snažím se vpít mezi řádky,
a happy end se nekoná.
Čas už nejde vrátit zpátky,
za vším spadla opona.
Publikoval(a): Šárka B., 14.4.2011
Přečteno (84x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Martin Havlíček, JajniNaA, Marcone, Engliš, Rudilein

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti