Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pozvánka-i když už jsi vešel.

Pozvánka-i když už jsi vešel.

Lavander Básně » o Lásce

Anotace: Prchlivost slova láska.

,,...vratké stěny
modrého snění
budˇme v zapomění


Láska je kýč
není však vítěz


Ten,který utíká pryč
nalezni sobě správný klíč


Vejdi zadní brankou
prostup mojí stránkou...,,
Publikoval(a): Lavander, 14.4.2011
Přečteno (232x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Marcone

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 11:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti