Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velikonoční perličky

Velikonoční perličky

Pomlázku teď děda hledá
jinak babka mu nic nedá
schová všechny kraslice
prázdná bude sklenice
pomlázku on stále hledá


Jeden mladík z Jilemnice
líbal dívky za kraslice
šikovný byl hošík
měl jich plný košík
byl to frajer z Jilemnice
Publikoval(a): Psavec, 18.4.2022
Přečteno (70x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Lipová, Hášaša, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 13:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti