WHISKY
WHISKY
Dvě sklenice láhev whisky
Všude kolem plno stop
Na tvém těle mé otisky
Nejen tam kdes měla top
Dvě sklenice láhev whisky
Oba dávno dopito
Tvé území jako vždycky
Bylo k ránu dobyto
S láskou
Dvě sklenice láhev whisky...
Publikoval(a):
valachia, 14.4.2022