Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

mrakolet Básně » o Životě

Anotace: Sen o životě

Měl jsem ale podivný sen
ve slabém těle jsem byl uvězněn
ať byla noc či den
nemohl jsem nikam ven

v noci spánek
ve dne bdění
nebyl jsem vánek
podivné to bylo dění

Zvlášní věci jsem jedl a také pil
cosi rudého proudilo mi z žil
něco bušilo mi v těle
a často bolelo mě celé

Ačkoli času měl jsem málo
všechno tam něco stálo
a tak můj čas mizel v dál
a já jak robot pracoval

Já však i v tom snu jsem snil
abych byl daleko trilióny mil
nechtěl jsem už dále snít
a získat zpět ztracený svůj klid

Ještě že to byl jen sen
že není nic jako noc a den
a nejsem nikde uvězněn
sen zůstane jen snem
Publikoval(a): mrakolet, 14.4.2022
Přečteno (62x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Hášaša

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti