Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

2. OKUPACE

2. OKUPACE

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Gorbačav moc dobře věděl co dělá když nás pustil ze svého sevření. Teď jim patří bývala východní evropa víc nežli kdy předtím a nepotřebují k tomu ani tanky. Stačí si zbalit kufry a uzurpovat naše území ekonomicky.

Cejtim se jak kytka
který se chce zvadnout,
náladu mám mizernou
energii žádnou.

Hovada vládnou
v týhle malý zemi,
která byla pošlapaná
ze všech stran už všemi.

Otčina Germánie
a matička Rus:
z výchdu i západu
valí se sem hnus.

"ŠAIZE MERDE FUCK"!!!
Začíná mi jebat!
Začínám si myslet
že vím co je třeba.

Žádnej sůl a chleba,
ale velkej bič!
Vyprásket ty hovada
karabáčem PRYČ!!!

Moje tolerantní mysl
dostala smyk do prava,
některý cizinci
jsou jak jedem otrava.

Ruská mafie
čeří Český řeky,
pěkný svinstvo vyčuhuje
z velký "rudý střechy."

Oranžovou podešev,
na ní DUKE - NUKE
Rusákovi vrazim
do prdele mrkev.

Prostřelim mu pistolí
do plic díru,
teďko "bratře" poznáš
naší "lásky" sílu.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 14.4.2011
Přečteno (126x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 01:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti