Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sinusovka

Sinusovka

Hášaša Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nenapadá mě lepší přirovnání

Asi jako sinusovka
když tak hezky kmitá
stejně tak je moje duše
po mentálnu hbitá

Po stoupání do výšin
hned padám zase na dno
pevná půda pod nohama
rozpadá se snadno

Jen se divím, že se divím
dám do toho matiku
už počítám se sinusem
ať to dává logiku.
Publikoval(a): Hášaša, 13.4.2022
Přečteno (47x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Klarineb, Psavec, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti