Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Byla jednou láska

**Byla jednou láska

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...a :-) co víc

~~~~~~~~~~
On je slovo ona hláska
on nenávist ona láska
on je smutek ona štěstí
došly spolu na rozcestí.
On jde vpravo ona vlevo
a to se jim vážně chtělo?
Štěstí se hned usmálo
jen smutku se to nezdálo,
nemá prý to štěstí rád
smutek--špatný kamarád.

V parku páv se na ně dívá
svoji pávici pak zpívá...
Smutek ten se rozesmál
páv pávici však zpívá dál
teď se štěstí pousmálo
a to se prý vážně stalo ?
Slovo to se skládá z hlásek
jako štěstí z nových lásek
smutek nenávist si vzal
a páv? Ten pávici zpíval dál.

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 10.4.2022
Přečteno (20x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Hášaša

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti