Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znovuzrození

Znovuzrození

Svéhlavou
bolavou
do bláta padlou
Bůh
očistil
od ran a bolesti

Bůh vezme do ráje
v blátě
co taje
za potoků slz

Milosrdenství Boží
letí
do mrtvých perutí
když prší
slzy

A přání naplní
noty poselství
ráje

Přání ráje
v ledu
taje
za tepu srdce

Bůh vykoupí
i srdce
v krůpějích slz

Uvnitř dobré
krve
hříšné prve
co hnilo
k životu se probudilo
a Bůh hříšným
dál ráj
Ježíše
svět za nás
ukřižoval
Publikoval(a): kopretina7777, 9.4.2022
Přečteno (50x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti