Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebeská řeka

Nebeská řeka

mrakolet Básně » o Přírodě

Anotace: Z nicoty nikam teče. Představy sebou vleče. Nejsme ji schopni přečíst co by Než pohltí nás hroby

Na dotek trochu zebe
Letí si do dáli
má život daný z nebe
někdy i popálí

Z bělma se duchové rodí
a zase mizejí
obrazy po nebi chodí
k zemi se sklánějí

Zakleti v okamžiku
svůj život ztrácejí
letí si v pevném šiku
vždy s novou nadějí

My jsme tak jako oni
jen krátkou chimérou
myslíce na život sloní
s jepičí kariérou

Naše velikost a sláva
se vejde do dlaně
jen ten kdo v životě dává
něco snad i dostane
Publikoval(a): mrakolet, 6.4.2022
Přečteno (93x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Klarineb, Flamaintenebris, kopretina7777, Jikra, Hášaša, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti