Ztráty
Ztráty
Anotace: ...jen zamyšlení
3.4.2022
Poslední nádech z úst jsi mi vzala
A taky srdce, co v hrudi mi bilo
Sám sebe se ptám zda jsi mě milovala
Pár ostrých střepů po lásce zbylo
Vezmi ty střepy a zabij mé oči
Ať už nevidí nic, co se tě týká
Už někdo jiný kolem tebe se točí
V zádech mě bolí zaražená dýka
Poslední nádech z úst jsi mi vzala
Já chtěl ti snést i modré z nebe
Tak nahoď masku a obleč gala
Život jde dál, ale jen pro tebe
Publikoval(a):
dragosani1981, 5.4.2022