BUDÍK
BUDÍK
Vedle hlavy budík tiká
A ty už máš náhradníka
Mladé tělo samý sval
Jak to s námi bude dál
Vedle hlavy budík tiká
To je jiná erotika
A sex místo pomoci
Ve stáří i v nemoci
Vedle hlavy budík tiká
Tik tak tik tak tik tak...
Publikoval(a):
valachia, 4.4.2022