ODĚSA
ODĚSA
Ulice Oděsy hoří
S cestami k Černému moři
Přístavy na dohled
Krajina krvácí
Nehezký to pohled
Mrtví se nevrací
Ulice Oděsy hoří
Dějiny nové se tvoří
Tak jako zastara
V záběrech z kina
Na schodech Potěmkina
Ulice Oděsy hoří...
Publikoval(a):
valachia, 3.4.2022