Překážky
Překážky
Svaly jsou stažené
hrdlo se svírá
myšlenka jen jediná
pot zpod kůže raší
Buňky mozku zmražené
přede mnou díra
vteřina jak hodina
snad v tom nemám kaši.
Když už překonávám
svojí další překážku
ze které jsem měl strach
a nevěděl co dělat
Chmurám jen zamávám
vyženu i vyrážku
cítít úspěchu pach
jen to si mohu želat.
Publikoval(a):
Hášaša, 3.4.2022