ČARODĚJ
ČARODĚJ
Ty máš ale vážně kliku
Potkala jsi z kouzelníků
Největšího čaroděje
Co tvé srdce rozehřeje
Ty máš ale vážně kliku
Jen pár metrů od chodníku
Cylindr a dlouhý plášť
Hlavně si mě nevyplaš
Ty máš ale vážně kliku...
Publikoval(a):
valachia, 2.4.2022