Dotek
Dotek
Vezmu tě za ruku
zatančíme si waltz
za zvuku
tlukoucích křídel
I ve sněhový bouři
cítím tvou horkost
v ohni a v kouři
shoříme na popel
A v černočerný noci
je maják na útesu
motýli černoocí
létají na povel
okolo našich tváří
a tvoje oči září
když splynou naše dlaně
šeptáš mi odhodlaně
leť se mnou
lásko
Publikoval(a):
glacier, 30.3.2022